Σχετικά

Καλώς ήρθες στον χώρο μας!

Ας γνωριστούμε!
Είμαι η Κωνσταντίνα Ζήρου, απόφοιτος Πανεπιστημίου φυσικής αγωγής και βραβευμένη ως Personal Trainer of the Year 2022.

Στόχος μου είναι να συνεργαστούμε για την εκπλήρωση του δικού σου, προσωπικού στόχου, την βελτίωση της ποιότητας ζωής και την ανάδειξη του καλύτερού σου εαυτού.

Πως δουλεύουμε;

Η εκγύμναση στο σπίτι είναι μια ολοκληρωμένη προπόνηση, όπου καλύπτει τις ανάγκες αερόβιας και αναερόβιας προπόνησης. Έχεις την ευκολία να ασκηθείς με ελάχιστο ή ακόμα και καθόλου εξοπλισμό αλλά με τα μέγιστα αποτελέσματα.

Εξοπλισμός

Υπάρχουν κάποια μικρά  "εργαλία" (gadgetakia), που θα μπορούσες πολύ εύκολα και σε χαμηλό κόστος  να προμηθευτείς, ώστε να εκτοξεύσεις την προπόνησή σου. Αυτά είναι  στρώμα, αλτήρες, λάστιχα και βάρη για τα πόδια.

Μην ξεχνάς ότι μπορείς να βρεις και στο σπίτι σου αντικείμενα για να αντικαταστήσεις αυτόν τον εξοπλισμό ( χαλί, μπουκάλια νερό, βιβλία, καλσόν).

Επαγγελματική κατάρτιση

Απόφοιτος Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ- ΔΗΜΟΚΡΙΤΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) με ειδικότητα την Πρόληψη και Αποκατάσταση Τραυματισμών.

Πιστοποιήσεις

Pilates
Yoga
Personal and Weight Trainer
TRX
Dance Art Aerobic

Ιστορικό

Από πολύ μικρή ασχολήθηκα με την γυμναστική (4,5 χρονών). Παρακολουθούσα μαθήματα μοντέρνου χορού, όπου παράλληλα ακολουθούσαμε και μικρά προγράμματα ενδυνάμωσης με ασκήσεις εδάφους.

Στην εφηβεία, δοκίμασα και κάποια αθλήματα (βόλεϊ και στίβο) αλλά δεν βρήκα σε αυτά κάτι που να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Την θέση μου στον χώρο της άσκησης την βρήκα πραγματικά όταν βρέθηκα στον χώρο του γυμναστηρίου, σε ηλικία 15 περίπου χρονών, όπου πήρα και την απόφαση ότι με αυτό θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά.

Το 2009 πέρασα στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής, όπου φοίτησα 4,5 χρόνια, με ειδικότητα στην Πρόληψη και Αποκατάσταση Τραυματισμών. Παράλληλα, λόγω της θέλησής μου να εργαστώ ως επαγγελματίας στον χώρο του γυμναστηρίου, εμπλούτισα τις γνώσεις μου και απέκτησα άλλες 5 πιστοποιήσεις για τον χώρο του fitness, όπως Dance Art Aerobic, Pilates instructor, Yoga instructor, TRX Trainer, Personal and Weight Trainer.

Από το 2015 εργάζομαι στον χώρο του fitness, ασχολούμαι με την εκπόνηση προγραμμάτων με αντιστάσεις (βάρη), την εξατομικευμένη προπόνηση (personal training) αλλά και την ομαδική προπόνηση( group fitness programs).

Καθώς εργαζόμουν στον χώρο του fitness, ένιωσα ότι ήθελα να ασχοληθώ περεταίρω και να μάθω ακόμη περισσότερα πράγματα για την λειτουργία και τις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού. Έτσι πήρα την απόφαση και έδωσα κατατακτήριες εξετάσεις για την σχολή της φυσικοθεραπείας, όπου ξεκίνησα να φοιτώ τον Φεβρουάριο του 2020, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Φυσικοθεραπεία Λαμίας.

Παρ’ όλα αυτά η μεγάλη μου αγάπη εξακολουθεί να είναι το fitness. Αυτή η αγάπη με οδήγησε στο να δημιουργήσω το Zirou Training, με σκοπό να διδάξω την σωστή τεχνική της προπόνησης, με ενδιαφέρουσες μεθόδους διδασκαλίας και σεβασμό στις ατομικές ανάγκες του καθενός, και με την ελπίδα να εμπνεύσω και στους ασκούμενούς μου αυτή την αγάπη για το fitness.Αγάπη για την υγεία, την ποιότητα ζωής. Αγάπη για τον ίδιο τους τον εαυτό.

award